Jeg hedder Anncatrine Luisa Petersen. Jeg er uddannet Civilingeniør i Bioteknologi og har en Ph.D. i Radiokemisk Nanomedicin fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Jeg har altid været meget fysisk aktiv med bl.a. håndbold, yoga og løb. Efter en knæskade i forbindelse med håndbold i 2012, startede jeg et længere forløb hos Body SDS A/S. Udover at det hjalp mig fysisk - så vendte det også op og ned på alt – det var en følelse af at komme “hjem” til mig selv igen. Jeg havde kendt til Body SDS i mange år og længe gået med en drøm om at få muligheden for at tage uddannelsen. Da muligheden endelig viste sig, var jeg ikke et sekund i tvivl.

I 2015 startede jeg på Body SDS uddannelsen, og det har for mig været helt fantastisk at blive bekræftet i den store sammenhæng, der er i at fungere fysisk, psykisk og mentalt.  Det har været en meget spændende rejse for mig og en gave at mærke hvor fantastisk det kan føles at være i balance både mentalt, fysisk og psykisk. 

Jeg er meget taknemlig for at kunne gøre en forskel og inspirere så mange forskellige mennesker hver dag - både fysisk, psykisk og mentalt. Det er en gave for mig at være i mit rette element, nemlig at arbejde med, inspirere og hjælpe mennesker, da det gør mig klogere på livet, på mennesker og på mig selv hver dag.

 

Jeg har givet Body SDS behandlinger siden 2015, og har ca. 1500 behandlinger bag mig.

 

Jeg glæder mig til at møde dig!