6 spørgsmål enhver Body-SDS terapeut har fået stillet

Hvad er Body-SDS? 

Body-SDS er en unik form for kropsterapi, der har vist sig velegnet til at fjerne eller mindske mange sygdomme og skavanker i eksempelvis ryg, hofte, skulder og nakke, og smerter der skyldes kontor- og sportsskader. Desuden får mange klienter hjælp mod fordøjelsesproblemer, allergi, astma, stress, hovedpine, depression, angst og traumer. 

En Body-SDS terapeut arbejder med kroppen ud fra den grundforståelse, at der er en sammenhæng mellem muskler, led, organer og følelser. Vi arbejder med årsagen til problemet, i stedet for symptomerne og med at udvikle klientens bevidsthed. Body-SDS terapeuten arbejder således både med at frigøre ressourcer, som er blokeret i kroppen og sindet og forløse ophobede følelser. 

Hvorfor virker de ting min Body-SDS terapeut gør under behandlingen?

Ofte kan kroppen selv rette op på ubalancer, men det kræver at den har de optimale forhold. Dem kan vi blandt andet skabe med Body-SDS behandlinger. En Body-SDS behandling går nemlig ud på at skabe de bedste forudsætninger for, at du kan være rask, glad og sund. Konkret skaber din Body-SDS terapeut disse forudsætninger ved at give en fysisk behandling, der skaber gennemstrømning i lymfesystemet og frihed og plads i dine led. I behandlingen benytter vi åndedrætsteknikker, pulserer og ledfrigør hele kroppen. Når der er en god gennemstrømning i hele kroppen kan den meget bedre helbrede sig selv. Men du får den fysiske behandling, fører vi en samtale, der kan være terapeutisk alt efter hvad du har brug for.  

Hvorfor går man til en Body-SDS behandling?

Det er meget forskelligt hvorfor folk opsøger en Body-SDS terapeut. Det er nok fordi behandlingerne har en positiv effekt på rigtig mange ting. Det kan være at man kommer, fordi man har ondt i kroppen. Det kan også være man kommer for at få hjælp til at klare psykiske belastninger som stress, sorg, angst eller depression. Andre igen kommer for at øge deres præstationsevne og få mere energi i fx sport eller måske bare på jobbet. Mange kommer bare for at vedlige holde og forebygge og "give deres krop noget kærlighed". Og endelig er der også rigtig mange, som kommer for personlig udvikling. 

Gør det ondt at få en Body-SDS behandling?

Det kan gøre ondt at vække døde eller låste områder i kroppen til live. Det kan være enormt forløsende at arbejde på grænsen af smerten med terapeuten som vejviser. Det er dog altid op til klienten, hvor meget smerte han eller hun kan overskue og hvor hårdt terapeuten må gå til den. En god Body-SDS terapeut gør det klart fra start, at man altid kan sige fra og man kan holde pause eller finde en anden vej ind til problemet, hvis det er nødvendigt.  

Skal jeg græde under en Body-SDS behandling?

Nej, ikke nødvendigvis. Det kan ske at man i behandlingen får kontakt til stærke følelser og der kommer fx gråd, grin eller vrede, men det er ikke en forudsætning eller et mål for en vellykket behandling.

Hvor mange Body-SDS behandlinger har jeg brug for?

Det afhænger selvfølgelig fuldstændig af hvilke problematiker, du kommer med og hvad du gerne vil opnå. Mange oplever en bedring allerede efter første gang og en markant forandring efter et intensivt forløb på 6-12 gange (alt efter problemstilling). Nogen kommer mest for at forebygge eller vedligeholde kontakten til kroppen. Andre går til behandlinger i korte eller lange forløb. Mange bliver også ved med at komme til deres Body-SDS terapeut engang i mellem, men med længere og længere mellemrum efter et intensivt forløb for at vedligeholde og forebygge. 

 

Jeg håber at dette gav svar på nogle af dine spørgsmål. Du skal altid være vekommen til at skrive til mig eller springe ud i det og booke en behandling, så du kan mærke en Body-SDS behandling på egen krop.