Referencer

6 kommentar(er)

Skriv om din behandling her

2018.04.15 Skrevet af Lene Vind
Min krop og mit sind er meget lettere, når jeg har fået en behandling hos Anncatrine. De problemer jeg havde med ben og hofte er stille og roligt forsvundet, og jeg er meget taknemmelig for Anncatrines store indlevelse og fagligt dygtige behandling. Jeg glæder mig allerede til næste gang :)
2017.04.30 Skrevet af Lisbeth Juliane Boysen
Anncatrine er fantastisk dygtig til det helt særlige, hun kan, og så er hun det mest empatiske menneske! Jeg elsker hendes behandlinger og vil virkelig anbefale, at man giver sig selv den luksus og ro i hendes hænder.
2016.08.30 Skrevet af Inge
Min mand Hans fik en Body-SDS behandling hos Anncatrine. Han havde kraftige jag i ryggen inden. Han nød behandlingen og fortalte igen og igen på vej hjem, hvor behageligt det var og hvor flink Anncatrine var. Om aftenen havde han, takket være sin alzheimer, glemt alt om behandlingen, men vi gik en lang tur og iøvrigt gjorde vi som vi plejede, og der har ikke været et eneste jag i Hans' ryg.
Så jeg vil huske Anncatrine fremover, hvis vi har problemer, og sige tak for behandlingen.
2016.08.11 Skrevet af Thomas Børgager Lindboe
I særklasse den bedste behandling jeg til dato har modtaget. Jeg er håndværker og bruger min krop rigtig meget, sikkert til tider også forkert. Der var efter første behandling mærkbar ændring. Under hele behandlingen er man i den grad i trygge og særdeles kyndige hænder. En del af behandlingen gør ondt, men AC er hurtig til at fornemme hvor hårdt der skal trykkes. Hermed de bedste anbefalinger fra mig.
2016.08.01 Skrevet af Niels Rugaard
Mine varmeste anbefalinger går til Anncatrine og BodyKarma. Jeg vil mene, at alle kunne have glæde af en behandling i Anncatrines kyndige hænder. Anncatrine er ikke bare en dygtig behandler, hun er empatisk, oprigtig og får én til at føle sig godt tilpas. Hun tager fat i dybden, det gør ondt, men man føler sig fuldstændigt tryg. Personligt føler jeg, at jeg endelig har fundet den rette behandling til min stress, da jeg kan mærke en forbedring i min krop og i min psyke efter hver behandling.
- Niels Rugaard
Skrevet af